Cautare

4051 de rezultate pentru "aplicatia de la spitalul judetean mehedinti" (3.31 secunde)
Dupa ce a dat "uitarii" sefia PD-L Constanta, dupa ce a renuntat si la a mai candida la alegerile parlamentare, avocatul Ion Popescu a renuntat si la functia de consilier judetean.
Deputatul Dan Ilie Morega, presedinte al PNL Gorj, ameninta ca alesii liberali din Consiliul Judetean (CJ) vor boicota sedinta de vineri a CJ, daca de pe ordinea de zi nu va fi scos proiectul de hotarare referitor la alegerea vicepresedintelui institutiei.
Ion Calinoiu, seful Consiliului Judetean Gorj, nu il mai finanteaza pe Marin Condescu, presedintele Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, circa 700.000 de lei din bugetul CJ ajungand insa la echipele de handbal si de baschet.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a reprosat autoritatilor din administratia publica locala ca se fac ca ploua atunci când vine vorba sa dea bani pentru rezolvarea problemelor din judet.Imediat dupa încheierea videoconferintei cu prefectii având ca tema canicula, sustinuta de ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat Victor Paul Dobre, prefectul Nicolae Giugea s-a declarat nemultumit de faptul ca, desi prefectilor li s-au trasat sarcini care implica si finantare, autoritatile centrale nu specifica de unde ar trebui sa fie luati banii.
Din ce in ce mai multe firme din afara judetului isi inscriu numele pe lista castigatorilor de trasee judetene, in conditiile in care galatenii au masini prea vechi sau nu considera itinerariile ca fiind viabile din punct de vedere economic.
Aparatul de zbor, care se indrepta spre Mihail Kogalniceanu, efectua o misiune medicala. Medicul Laura Vizireanu a fost resuscitata, dar a murit la spital. ... Spre dimineata, scafandrii au gasit si trupul neinsufletit al asistentei, cel de-al patrulea membru al echipajului.
ADEVARUL DE CALARASI informeaza: ... Ionela Stanila) Cladirea Palatului Prefecturii, unul dintre monumentele istoric simbol al Calarasiului, va fi reabilitata cu fonduri Regio, iar fosta sala de sedinte va deveni amfiteatru pentru studenti Autoritatile locale cauta solutii pentru a salva de la pierzanie una dintre bijuteriile Baraganului.
Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta, condusa de inginerul Vasile Moldovanu, este pe cale sa preia aproximativ 78 de kilometri de drumuri (trotuare, platforme, alei acces auto etc.
Forul doljean a alocat 55.000 de lei ca sa proiecteze forma boschetilor si culoarea florilor din curtea Spitalului de Urgenta Craiova. Consiliul Judetean (CJ) Dolj a facut miercuri doua cadouri consistente Spitalului de Urgenta Craiova.
Cotidianul "Replica" de Constanta a avut, in anul 2005, o serie de materiale care au facut deliciul cititorilor. Investigatiile reporterilor "Replica" au tinut publicul cu sufletul la gura, ba chiar avem convingerea ca cititorii nostri sunt cel mai bine informati.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a stabilit castigatorul licitatiei pentru modernizarea Policlinicii de Stomatologie de pe Calea Bucuresti din Craiova.
Lovitura de teatru in privinta soferului care a intrat cu masina in Spitalul Judetean Craiova (Autor: Eugen Dinu) Rasturnare de situatie in privinta soferului care a intrat cu masina in usile Spitalului Judetean din Craiova. Un sofer beat a intrat cu masina in unitatea de primiri urgente.
In schimb, la ultima sedinta a PSD Constanta - cea desfasurata sambata, 12 martie a.c., cu scopul alegerii presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Constanta - Radu Mazare a afirmat ca prefectul Danut Culetu nu face nimic.
Oboseala face victime chiar si printre oamenii de vaza din judetul Constanta. Asa se face ca primarul comunei Crucea a fost internat cateva zile, din cauza unei probleme neurologice minore, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
"Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare trage un nou si important semnal de alarma.
Hotararea de Consiliu Judetean (CJ) privind membrii consiliilor de administratie (CA) de la cele sase unitati spitalicesti a fost revocata de juristii Institutiei Prefectului, dupa ce seful CJ a reclamat ca numirile s-au facut pe criterii politice.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine.
Atac asupra prostatei - Prima emobolizare prostatica realizata intr-un spital de stat (Autoare: Magda Marincovici) Prima emobolizare prostatica realizata intr-un spital de stat a fost efectuata de specialistii din compartimentul de radiologie interventionala a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Tg. ... Interventia a fost realizata de dr.
google-analytics.com